//All to know about hair

Jeg får dagligt mange spørgsmål vedr. hår og hårtyper…

Venligst tag dig tiden og læs dette igennem hvis du overvejer at få lavet extensions.

Ja, det er en komplet jungle at finde rundt i hårmarkedet.. der er meget lidt lovgivning på området, så alle kan kalde deres hår hvad de vil.. Brasiliansk, Indisk tempelhår, grade 8 A+ og hvad ved jeg..

Håret jeg bruger kommer direkte fra en fabrik i Indien. Både det jeg kalder “ubehandlet Naturhår” og “Indisk remy”.

UBEHANDLET NATURHÅR – fås kun i dets oprindelige mørke farve (ca. 1b)-Deraf navnet! -håret er “raw”/virginhair og har aldrig været indfarvet el. på anden måde kemisk behandlet på fabrik, men kan selvfølgelig farves som naturligt mørkt hår. Håret fås i glat i double drawn og bølget og krøllet i en meget god single drawn. Fås i længder fra 25cm – 80cm -til tider 90 cm. Levetiden på denne hårtype er ca. 2 år +

INDISK REMY- også kaldet tempelhår el grade 6A+. Håret fås i næsten alle farver -den lyseste er dog 613. I længderne 45/50cm og 50/55cm findes der div. mixtoner. Alt håret er double drawn, fås fra 25- 70 cm -til tider 80 cm. Levetiden er i de lyse farve ca. 8md og de mørke ca. 12md.

Double drawn betyder at håret har samme tykkelse fra bund til spids til forskel fra single der tynder ud i spidser. Der er “grader for hvor single drawn el hvor double drawn et hår kan være..

Remy betyder at det yderste skællag på håret er intakt og a håret ligger i korrekt vokse retning, hvilket minimerer filtring.

Behandling og pleje af håret: